Tiistain sunset SUP Tourujoelle

Tiistaisin 18.00

Tourujoen torstai-iltaretki kanooteilla on ollut yksi suosituimmista palveluistamme. Siksi lisäsimme viikko-ohjelmaamme toisen retken Tourujoelle! Tällä retkellä tutustumme SUP-lautoihin ja melomme auringonlaskussa Tourujoelle. Retkellä on mukana opas, joka ohjeistaa ja auttaa melontatekniikassa myös matkan aikana. Käymme retken alussa läpi myös turvallisuuteen liittyvät asiat.

Retken tarkoituksena on rentoutua ja nauttia vesiympäristöstä sekä Tourujoesta. Tourujoen ympäristö on lenkkeilijöiden suosima paikka, mutta vedeltä käsin siitä avautuu toisenlainen maailma. Rantaudumme puolessa matkassa venyttelemään ja nauttimaan eväitä. Tarjoamme pienen snacksin, mutta suosittelemme ottamaan myös omaa evästä ja juotavaa mukaan.

Torstai-iltaretki Tourujoelle

Torstaisin 18.00

Tourujoen torsta-iltaretki on kestosuosikki ohjelmaamme. Tämä kaunis ja vehreä jokimaisema on tuttu monelle rannoilta käsiin. Vesiltä katsoen avautuu toinenlainen maailma. Tämä rentouttava retki Jyväskylän suosituimmalle joelle sopii kaikille eikä aikaisempaa melontakokemusta tarvita. 

Lue lisää...

Aurinkotervehdys SUP-laudalla

Keskiviikkoisin 8.00

Anna potkua päivälle. SUP-laudalla tehty joogamainen, kehoa herättävät tasapaino-, ja venyttelyliikesarjat vievät niin kehon kuin mielenkin hallinnan kokonaan luovalle tasolle. Hyvällä tuulella myös työpäiväsi sujuu tehokkaammin ja paremmalla mielellä. Tämän lisäksi rentouttaa sekä nostattaa hymyn huulille. Sopii kaikille uimataitoisille.

Lue lisää ...

Dog-on-Board

Sunnuntaisin 18.00

Hemmottele parasta ystävääsi ja ota hänet mukaan vesille. Karvakuonosi nauttii varmasti SUP-lautailusta tai kanoottiajelusta järven liplattaessa ympärillä. Aina on hyvä sää nauttia luonnosta parhaassa seurassa!

Lue lisää ...

SUP-kehonhallinta

Torstaisin 10.00

SUP-kehonhallintatuntti kehittää lihasvoimia sekä tasapainoa. Aluksi haemme tuntumaa lautaan sekä SUP-melontaan. Tunti alkaa lyhyen alkuverryttelymelonnan jälkeen. Asennot etenevät perusasennoista haastaviin liikkeisiin. SUP-kehonhallinta kehittää uskallusta, taitoa, lihaskuntoa ja ryhtiä eli edesauttaa arjen hyvinvointia monella tavalla. Se luo yhteyden tunnetta luontoon, rentouttaa ja vie niin kehon kuin mielenkin hallinnan kokonaan uudelle tasolle. Ennen kaikkea nostattaa hymyn huulille. Liikuntatunti sopii kaikille uimataitoisille, eikä siinä vaadita ennakkotaitoja.

Miesten SUP Aqua Fit

Torstaisin 10.00

Tunti on tasapainoa ja keskivartalon lihasten hallintaa kehittävä ohjelmaa, joka sopii kaikille uimataitoisille miehille. Keskivartalon lihaskuntoa ja tasapainoa kehittävä aktiivinen voimistelutunti SUP-laudalla antaa energiaa kehollesi lisäten samalla varmuutta vesillä liikkumiseen. Tämän lisäksi se vahvistaa lihaksia, rentouttaa mieltä ja nostaa hymyn huulille.

Lue lisää ...

Kajakkipoolo

Maanantaisin 17.30

Kajakkipoolo on kahden viisihenkisen joukkueen välinen pallopeli, jossa pelin tiimellyksessä opitaan melonnan perus- ja erikoistaitoja. Pelin aikana melontatekniikka paranee luonnollisesti ja kajakin hallinta tulee varmemmaksi. Ei vaadi aiempaa melontakokemusta eikä erikoisvaatetusta. Seuran aktiivit opettavat kaiken aivan nollasta sataseen. Aloittelijoita otetaan mukaan seuratoimintaan aina avoimin mielin. Kysy lisää ja tule mukaan liikkumaan!

Lue lisää...

Yleinen saunavuoro

Tiistaisin 17.00

Nauti saunan lämmöstä ja pulahda suoraan järveen Tuomiojärven rannalla Tavinsulan & Meloiloan saunan yleisövuorolla. Sekasauna, ota mukaan omat saunakamppeet (ainakin pyyhe ja uima-asu).​​

Lue lisää...

TYHY-toiminta

Järjestämme yritysryhmille liikuntapainotteisia ohjelmia luonnon helmassa. Osallistujamäärä voi olla muutamasta henkilöstä aina monen kymmenen hengen ryhmiin. Perusohjelmapaketit on suunniteltu toteutettavaksi Tuomiojärven vesistöllä. Isompia kokonaisuuksia järjestetään yhteistyössä seudun pito- ja kokouspalveluyritysten kanssa esimerkiksi Juurikkasaaressa, Taipaleen tilalla tai toiveidesi mukaisella paikalla.

Lue lisää...

Retki Kalasaareen

Kalasaari sijaitsee Päijänteen pohjoispäässä, aivan kaupungin tuntumassa. Päiväretkellä liikumme Jyväsjärven kautta Päijänteelle, jonka jälkeen Kalasaaren kaunis kesähuvila ympäristöineen tarjoaa paljon viihdyttävää tekemistä. Pääset halkomaan puita, lämmittämään saunaa sekä nauttimaan löylyjen lisäksi herkullisesta lounaasta.

Lue lisää...

Please reload

Tavinsulka

experiences in nature

  • Trip Advisor Social Icon
  • 717_edited
  • Facebook Social Icon
  • Green+Care+Finland+ry+logo_1_edited
  • YouTube Social  Icon
  • Metsähallitus-logo_edited
  • Twitter Social Icon

© Tavinsulka 2020