Tavinsulka | Tiimi
Tavinsulka Team 2019

Béla

Kesä-, talvi-, yö- ja päivätyöntekijä

Tiimin johtaja, Béla Pavelka on entinen melonnan huippu-urheilija - EM 4., MM 6. sijat Unkarin paidassa. Hän oli toiminut  Suomen Kanoottiliiton päävalmentajana sekä usean Olympia- ja MM-tasoisen urheilijan henkilökohtaisena valmentajana. Yrityksen administratiivisen johtaamisen ohella, Béla on henkilökohtaisesti ohjaamassa henkilökunnan taittojen jatkuva kehitystä. Kun tarvetta on ja aika sallii myös on mukana arkipäivän ja kurssien ohjaamisessa.

Tuuli

Kesätyöntekijä

Tuuli on terveystieteiden maisteriopiskelija sekä fysioterapeutti. Hänen erityisosaamiseensa kuuluu erityisryhmien ohajus sekä esteetön liikkuminen. Tuuli uskoo vahvasti luonnon ja vesielementin tukevan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja rohkaisee kaikkia myös toimintakyvyn rajoitteista huolimatta osallistumaan uusiin kokemuksiin vesiliikunnan parissa.   

Lauri

Kesätyöntekijä

Reipas ja asiantunteva Lauri on työskennellyt Tavinsulan riveissä useana kesänä. Tänä kesänä Lauri on työskennellyt lähinnä teknologian parissa ja on suunnitellut meille myös esimerkiksi nykyisen varausjärjestelmämme!

Rasmus

Kesätyöntekijä

Rasmus on tiimimme nuorin jäsen, mutta häneltä löytyy kokemusta Tavinsulan toiminnasta jo useammalta kesältä. Hän on näppärä käsistään, ja häneen voi luottaa tehtävässä kuin tehtävässä. Rasmukseen saatat törmätä myös erilaisissa tapahtumissa kesän aikana.

Joona

Kesätyöntekijä

Joona opiskelee liikuntatieteitä Jyväskylässä, ja työskentely melonnan parissa on hänelle mieluisaa puuhaa. Joona on rento ja reipas työntekijä ja kesän mittaan hänen työhönsä kuuluu myös esimerkiksi Tourujoen torstai-iltaretken ohjaaminen. 

Janita

Kesätyöntekijä

Janita on tänä kesänä mukana kiireapulaisena, joten hänet hälytetään paikalle tarpeen vaatiessa. Janitalla on kokemusta rannassa työskentelystä ja hän on ketterä vesillä liikkuja. 

Please reload

Elsa

Kesätyöntekijä

Elsa on pirteä ja hauska lisä tiimiimme. Hän opiskelee Tiimiakatemiassa, ja on kiinnostunut yrittäjyydestä. Elsa on innokas ja ystävällinen työntekijä, oli kyseessä sitten vesille lähtevä asiakas tai hänen lemmikkinsä. Elsa ohjaa muun työn lisäksi myös dog-on-board -tunteja!

Saara

Kesätyöntekijä

Myös Saaran kiinnostus ja osaaminen löytyy liikunnan puolelta. Hän opiskelee liikunnanopettajaksi, ja aloittaa kolmannen vuoden syksyllä. Saaran suosikkipuuhaa vesillä on suppailu, sillä se on rentouttavaa ja suppilaudan päällä voi liikkua monin eri tavoin. Kesällä Saara ohjaa myös joogatunteja SUP-laudoilla. Tilanteessa kuin tilanteessa, Saara on valmis kohtaamaan asiakkaat hymyillen. 

Liisa

Kesätyöntekijä

Liisa on jo kolmatta kesää mukana Tavinsulan toiminnassa. Liisalta saat takuuvarmasti ystävällistä asiakaspalvelua.

Susanna

Kesätyöntekijä

Susanna on tiimimme uusin jäsen, heinäkuussa aloittanut kesätyöntekijä ja tiimin neljäs liikuntatieteilijä. Susanna on nopeasti omaksunut toiminnan rannassa, ja hän odottaa innolla, että pääsee melomaan ja kehittämään myös omia taitojansa vesillä. Susanna on liikuntapedagogiikan opiskelija, ja ohjaaminen on tuttua puuhaa hänelle. Hän pääseekin kesän aikana ohjaamaan myös ainakin SUP-joogaa.

Please reload

Tavinsulka

experiences in nature

  • Trip Advisor Social Icon
  • 717_edited
  • Facebook Social Icon
  • Green+Care+Finland+ry+logo_1_edited
  • YouTube Social  Icon
  • Metsähallitus-logo_edited
  • Twitter Social Icon

© Tavinsulka 2019