Tavinsulka Team 2020

Béla

Kesä-, talvi-, yö- ja päivätyöntekijä

Tiimin johtaja, Béla Pavelka on entinen melonnan huippu-urheilija - EM 4., MM 6. sijat Unkarin paidassa. Hän oli toiminut  Suomen Kanoottiliiton päävalmentajana sekä usean Olympia- ja MM-tasoisen urheilijan henkilökohtaisena valmentajana. Yrityksen administratiivisen johtaamisen ohella, Béla on henkilökohtaisesti ohjaamassa henkilökunnan taittojen jatkuva kehitystä. Kun tarvetta on ja aika sallii myös on mukana arkipäivän ja kurssien ohjaamisessa.

Lauri

Kesätyöntekijä

Reipas ja asiantunteva Lauri on työskennellyt Tavinsulan riveissä useana kesänä. Näinä päivinä Lauri on ahkeroinut lähinnä teknologian parissa. Hän on suunnitellut, rakentanut ja on jatkokähittämässä meille varausjärjestelmämme!

Rasmus

Kesätyöntekijä

Rasmus on tiimimme nuorin jäsen, mutta häneltä löytyy kokemusta Tavinsulan toiminnasta jo useammalta kesältä. Hän on näppärä käsistään, ja häneen voi luottaa tehtävässä kuin tehtävässä. Rasmukseen saatat törmätä myös erilaisissa tapahtumissa kesän aikana.

Hanna

Kesätyöntekijä

Riikka

Kesätyöntekijä

Please reload

Elsa

Kesätyöntekijä

Elsa on pirteä ja hauska lisä tiimiimme ja hän työskentelee toista kesää Tavinsulalla. Hän opiskelee Tiimiakatemiassa, ja on kiinnostunut yrittäjyydestä. Elsa on innokas ja ystävällinen työntekijä, oli kyseessä sitten vesille lähtevä asiakas tai hänen lemmikkinsä. Elsa ohjaa muun työn lisäksi myös dog-on-board -tunteja!

Saara

Kesätyöntekijä

Kesätyöntekijänä jo toista kesää. Myös Saaran kiinnostus ja osaaminen löytyy liikunnan puolelta. Hän opiskelee liikunnanopettajaksi. Saaran suosikkipuuhaa vesillä on suppailu, sillä se on rentouttavaa ja suppilaudan päällä voi liikkua monin eri tavoin. Kesällä Saara ohjaa myös joogatunteja SUP-laudoilla. Tilanteessa kuin tilanteessa, hän on valmis kohtaamaan asiakkaat hymyillen. 

Julius

Kesätyöntekijä

Susanna

Kesätyöntekijä

Susanna eli Sussu on pirteä ja ahkera työntekijä. Myös Susanna on liikuntapedagogiikan opiskelija, ja ohjaaminen on tuttua puuhaa hänelle. Hän pääseekin kesän aikana ohjaamaan myös ainakin SUP-joogaa.

Please reload

Tavinsulka

experiences in nature

  • Trip Advisor Social Icon
  • 717_edited
  • Facebook Social Icon
  • Green+Care+Finland+ry+logo_1_edited
  • YouTube Social  Icon
  • Metsähallitus-logo_edited
  • Twitter Social Icon

© Tavinsulka 2020