Omatoimiretket (Vuokraus)

 

Kanootit, kajakit ja SUP-laudat omatoimiretkille, sekä paljon muita avovesiliikunta-aktiviteetteja!
 
Avovesiliikuntakeskus sijaitsee Kivelänrannassa, Tuomiojärvellä (Taulumäentie 47, 40250 Jyväskylä).
 
Jyväsjärven Mattilanniemen palvelupisteeseen kuljetamme varusteita tilauksesta ja minimiveloitus on 120€.
Äänekosken Äänejärven palvelupisteessä on tarjolla intiaanikanootteja ja SUP lautoja normaali hinnaston mukaan. Muita välineitä voimme toimittaa tilauskesta, minimiveloituksella 120€.
Muualla palvelemme tilauksesta.
Varaaminen onnistuu helpoiten verkkovarausjärjestelmämme kautta alla olevasta linkistä, mutta voit varata myös soittamalla meille, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla paikan päälle.
Tutustu palveluehtoihimme ja tähän sivuun ennen varaamista.
PALVELUAJAT
Melontakautemme ympärivuotinen, aina, kun löytyy avoin vesipinta, olemme valmiina viedä teitä vesille, ja tuoda takaisin turvallisesti, elämyksiä nauttien.

Tammikuussa 2021 olemme avoinna puhelinpäivystyksellä ja ennakkovarauksella aamu yhdeksästä pimeyteen asti. Pimeänmelontojen aikatulut ja hinnat ilmoitetaan erikseen 'Events' sivulla.

Ennakkovarauksella palvelemme kellon ympäri. Yllä mainittujen aikojen ulkopuolella veloitamme 25€ palvelumaksua / palvelukertaa.
SAAPUMINEN
Parasta tulla polkupyörällä tai kävellen. Matka vain kilometri Taulumäen kirkosta. Bussi nro 22 tuo melkein portille. JYTAKSI tuo keskustan tuntumista kiinteällä hinnalla ja myös vie jatkoille.
Muutamaa autoa voi jättää 4h kiekkopaikoille huoltoajotien suuhun, Taulumäentien varrelle. Tästä noin 200 m kaupunkiin suuntaan on Reivikuja, jossa on isompi parkkipaikka, myös 4h kiekolla. HUOMIO: Pysäköi vain P-merkin puolella. Pysäköintiä valvotaan tiheästi.
 
Rannalle ajo vain erityisliikuntaryhmille ja huoltoajolle!
HINNAT

 

(päivitetty 18.05.2020)

 

Hinnasto on per henkilö, eli jokainen melomaan lähtijä maksaa ohessa olevan hinnaston mukaisesti. Alkuopastus varusteiden käyttöön ja vesillä liikkumisen turvallisuuteen aina kuuluu hintaan, näin aloittelijat myös pääsee vesille. Välineitä ovat SUP-laudat, kajakkiyksiköt ja -kaksikot sekä kahden-, kolmen- ja neljän istuttavat kanootit, ja SUP XL-lauta. Tietenkin hintaan kuuluvat myös mela ja melontaliivi. Aukkopeitteitä, vesitiiviitä varustesäkkejä (50l), sekä lapsille tai uimataidottomille sopivia pelastusliivejä on saatavilla veloituksetta rajoitettu määrä.
Vanhempien seurassa ja samassa kanootissa tai samalla SUP laudalla alle 10v lapset ilmaiseksi. Omalla laudalla, kajakilla tai kanootilla kaikki alle 14v lapset puolen hintaan pääsevät vesille. Isommille perheille mielellään teemme tarjouksen. 
Voimassaolevalla Jyväskylän Korkeakoululiikunnan tarralla 25% alennus arkisin klo 9-12 välissä (paluu rannalle viimeistään klo 12).
Giganttiselle SUP-XL -laudalle mahtuu jopa 12 henkilöä.
Hinnoittelu menee, per henkilö, samalla kaavalla muiden välineiden kanssa, mutta XL-laudan enimmäishinta on 150€/tunti.
Kausikortti 2020 maksaa vain 255€. Kausikortin haltijana pääset vesille niin monta kertaa kuin jaksat keväästä syksyyn. Kausikortilla voit ottaa kaikkia välineitä, eniten päivän ajaksi. Kausikortti ei ole voimassa yön yli kestävissä varauksissa. Seurueen muut jäsenet maksavat normaalin hinnaston mukaan. Ei voi yhdistää muihin etuuksiin. Ei voi käyttää tapahtumien osallistumismaksuna. Kausikortti on voimassa 30.09.2020 asti. Ota yhteyttä sähköpostitse tai tule käymään paikan päällä, jos haluat ostaa.
Varusteita saa kuljettaa vain auton kattotelineessä tai tähän tarkoitukseen rakennetulla kanoottiperäkärryllä. Korkean vaurioitumisriskin takia, avolavaisella peräkärryllä ei saa kuljettaa kalustoa.
Kanoottiperäkärryn vuokrahinta on 45 € / vrk.

 

Tavinsulka

experiences in nature

  • Trip Advisor Social Icon
  • 717_edited
  • Facebook Social Icon
  • Green+Care+Finland+ry+logo_1_edited
  • YouTube Social  Icon
  • Metsähallitus-logo_edited
  • Twitter Social Icon

© Tavinsulka 2020