Tavinsulka | SUP lauta, kajakki, kanootti | Jyväskylä, Finland

Omatoimiretket (Vuokraus)

 

Kanootit, kajakit ja SUP-laudat omatoimiretkille, sekä paljon muita avovesiliikunta-aktiviteetteja!
 
Päätoimipisteemme sijaitsee Kivelänrannassa, Tuomiojärvellä (Taulumäentie 47, 40250 Jyväskylä).
 
Etukäteen sovittuna palvelemme myös Jyväsjärven Mattilanniemessä, jossa minimiveloitus on 120€.
 
Muualla palvelemme tilauksesta.
Varaaminen onnistuu helpoiten verkkovarausjärjestelmämme kautta alla olevasta linkistä, mutta voit varata myös soittamalla meille, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla paikan päälle.
Tutustu palveluehtoihimme ja tähän sivuun ennen varaamista.
PALVELUAJAT
Myöhäis-syksyllä olemme auki klo 10-18, ennakkovarauksella. Vesillelähtöä suosittelemme auringonnousun ja auringonaskuun välissä. Varauksia pyydetään vahvistamaan soittamalla, jotta henkilökuntaamme varmaan ehtii palvelukseen. Syyskaudella teemme jo taustatöitä ensi vuotta varten, näin emme ole koko päivä rannassa.
Palveluaikojen ulkopuolella veloitamme 25€ palvelumaksua.

Melontakautemme on aina koko avovesikausi, joka kestää jään sulaamisesta jään tuloon asti.
SAAPUMINEN
Parasta tulla polkupyörällä tai kävellen. Matka vain kilometri Taulumäen kirkosta. Bussi nro 22 tuo melkein portille.
Autoa voi jättää 4h kiekkopaikoille huoltoajotien suuhun tai Reivikujalle. Rannalle ajo vain erityisliikuntaryhmille ja huoltoajolle!
HINNAT

 

(päivitetty 01.09.2019)

 

Hinnasto on per henkilö, eli jokainen melomaan lähtijä maksaa ohessa olevan hinnaston mukaisesti. Alkuopastus varusteiden käyttöön ja vesillä liikkumisen turvallisuuteen aina kuuluu hintaan, näin aloittelijat myös pääsee vesille. Välineitä ovat SUP-laudat, kajakkiyksiköt ja -kaksikot sekä kahden-, kolmen- ja neljän istuttavat kanootit, ja SUP XL-lauta. Tietenkin hintaan kuuluvat myös mela ja melontaliivi. Aukkopeitteitä, vesitiiviitä varustesäkkejä (50l), sekä lapsille tai uimataidottomille sopivia pelastusliivejä on saatavilla veloituksetta rajoitettu määrä.
Vanhempien seurassa ja samassa kanootissa tai samalla SUP laudalla alle 10v lapset ilmaiseksi. Omalla laudalla, kajakilla tai kanootilla kaikki alle 14v lapset puolen hintaan pääsevät vesille. Isommille perheille mielellään teemme tarjouksen. 
Giganttiselle SUP-XL -laudalle mahtuu jopa 12 henkilöä.
Hinnoittelu menee, per henkilö, samalla kaavalla muiden välineiden kanssa, mutta XL-laudan enimmäishinta on 150€/tunti.
Kausikortti 2019 loppusesongille maksaa vain 155€. Kausikortin haltijana pääset vesille niin monta kertaa kuin jaksat kesän mittaan. Kausikortilla voit ottaa kaikkia välineitä, eniten päivän ajaksi. Kausikortti ei ole voimassa yön yli kestävissä varauksissa. Seurueen muut jäsenet maksavat normaalin hinnaston mukaan. Ei voi yhdistää muihin etuuksiin. Ei voi käyttää tapahtumien osallistumismaksuna. Kausikortti on voimassa 30.09.2019 asti. Ota yhteyttä sähköpostitse tai tule käymään paikan päällä, jos haluat ostaa.

 

Varusteita saa kuljettaa vain auton kattotelineessä tai tähän tarkoitukseen rakennetulla kanoottiperäkärryllä. Korkean vaurioitumisriskin takia, avolavaisella peräkärryllä ei saa kuljettaa kalustoa.
Kanoottiperäkärryn vuokrahinta on 45 € / vrk.

 

Tavinsulka

experiences in nature

© Tavinsulka 2019