top of page

PALVELUEHDOT

Tavinsulka-tuotekuvitukset-SUP_jooga-300

Maksutavasta riippumatta, maksamalla Tavinsulka Oy:n palveluita,
hyväksyt yhtiön palveluehdot. Tutustuthan niihin ennen maksua!

Varusteet ja niiden käyttö

 

Asiakkaan tulee käyttää kaikkia varusteita tarkoituksenmukaisesti ja huolellisesti. 
Asiakkaana sinulla on velvollisuus ilmoittaa kaikista käytön aikana varusteisiin kohdistuneista vahingoista.


Tarvittaessa veloitamme tapauskohtaisesti määrätyn korjausmaksun, jonka omavastuu on
enimmillään 500 €. Korvausvelvollisuutta ei synny silloin, kun vaurioituminen on syntynyt normaalissa käytössä.

Kanootit, kajakit ja SUP-laudat on tarkoitettu käytettäväksi vain vesillä. Niiden raahaaminen maassa on kiellettyä.


Varusteet on aina nostettavia ja kannettavia. Melalla ei tule kaivaa rantahiekkaa tai järven pohjaa.

 

Kun rantaudut, vältä kiviä ja muita kovia, teräviä esineitä. Varusteiden liu'uttamista hiekkarannalla on vältettävä, sillä se vahingoittaa kanootin, kajakin ja SUP-laudan pohjaa. Rantautuessa kanootit ja kajakit on tyhjennettävä ja nostettava pois vesiltä kokonaan joka kerta, jottei aallokkoliike hioisi niitä kiveä tai muuta kovaa esinettä vasten ja ettei tuuli veisi niitä mukanaan. Muista, että kajakkien ja SUP-lautojen rungon alla on ohjausperäsin tai -evä. Kaluston korkeamman kulumisen vuoksi koskilisämaksu on neuvoteltava ennen retkeäsi, mikäli aiot meloa koskissa. Lisämaksu ei vapauta varusteiden huolellisen käytön velvoitteesta.

AirBelt turvakellukkeet ovat varustettuja hiilidioksidipatruunan manuaalisella laukaisumekanismilla. Patruunan aiheettomasta laukaisemisesta veloitetaan 25€ uudelleentäyttömaksua. 
 

Polkupyörät on varustettu napadynamolla, napavaihteella ja kahdella jarrulla sekä kahdella valolla. Polkupyörät tarkastetaan ja huolletaan säännöllisesti. Jos pyörässä ilmenee jokin vika, pyydetään asiasta ilmoittamaan välittömästi Hotelli Alban vastaanottoon. Suosittelemme, että käytät kypärää ajaessasi. Muista noudata liikennesääntöjä ja pysäköi pyöräsi sille tarkoitetuille paikoille. Vältä isoja kuoppia ja tienreunuskiviin törmäystä.

 

Välineet annetaan sinulle aina tarkastettuina ja siistissä kunnossa. Epäsiistinä palautettujen varusteiden siivouksesta veloitamme 25 €:n suuruisen siivousmaksun (jokaisesta varustekappaleesta).

 

SUP-laudat luovutetaan ja otetaan vastaan aina pumpattuina ja käyttövalmiina. Luovutuksen yhteydessä henkilökunta auttaa sinua pakkaamaan laudan ja opastaa samalla kuinka teet tyhjennyksen ja pumppaamiseen. Palauttamisen yhteydessä asiakkaan vastuulla on laudan/lautojen pumppaaminen käyttövalmiiksi (22 PSI ilmapaine). Asiakkaan halutessa, henkilökunta voi pumpata lautoja palautuksen yhteydessä lisähintaan 25€/lauta. Tässäkin tapauksessa asiakas on velvollinen olemaan läsnä palautustilanteessa. Palautettavat varusteet kuitataan vuokrauslomakkeella. Omalla vastuulla asiakas saa poistua. Tämä ei vapauta kuitenkaan taloudellisesta vastuusta, mikäli asiakas on huolimattomalla toiminnalla aiheuttanut varusteiden vaurion.

Varusteita saa kuljettaa vain auton takakontissa, kattotelineessä tai tähän tarkoitukseen rakennetulla kanoottiperäkärryllä. Korkean vaurioitumisriskin takia, avolavaisella peräkärryllä ei kalustoa saa kuljettaa. Kanoottiperäkärryn voi vuokrata hintaan 45 €/vrk.

 

Suosittelemme vesilläoloa päivänvalon aikana. Pimeän aikana, vesiliikennesääntöjen mukaisesti, melojalla tulee olla mukanaan riittävän kirkas valkoinen valolähde viestittämään liikkumisesta muulle vesiliikenteelle. 

 

Palvelemme sinua silloin, kun sinulle parhaiten sopii, mutta huomioithan, että jos haluat lähteä tai palata vesiltä muina kuin normaaleina aukioloaikoina, veloitamme 25€:n palvelumaksun. Palvelumaksu ei koske useamman päivän retkiä.

 

 

Asiakkaan toiminta ja turvallisuus

 

Kaikki toimintamme on suunniteltu huolellisesti, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen, mukavuuden ja turvallisuuden. Osallistumalla Tavinsulka Oy:n palveluihin, sitoudut olemaan omalla vastuullasi. On sinun vastuullasi, että käytät melontaliiviä ollessasi vesillä. Ohjattujen toimintojen aikana oppaan ohjeita on ehdottomasti noudatettava. Tavinsulan henkilökunta antaa mielellään tekniikka- ja turvallisuusohjeita ennen siirtymistäsi vesille omatoimisesti.

 

Jos sinulla on epävarmuutta osaamisestasi avovesillä, suosittelemme, että osallistut ensin aloittelijoiden kajakkimelonnan, kanoottimelonnan tai SUP-lautailun peruskurssille. Uimataidottomille emme suosittele avovesille lähtöä. Kaikki ohjelmamme on sovellettavissa myös erityisliikuntaryhmille. Ole hyvä ja ota yhteyttä erityisjärjestelyjen varmistamiseksi.

 

Alaikäiset asiakkaat saavat lähteä vesille vain vanhemman, huoltajan tai melontaohjaajan seurassa. Alennushinnat astuvat voimaan vain täysi-ikäisen maksavan huoltajan mukana ollessa. Suosittelemme nuorille osallistumista nuorisolle järjestettyihin kesäaktiviteetteihin.

 

Tavinsulka on tehnyt sopimuksen Metsähallituksen kanssa kestävän luontomatkailun periaatteiden kunnioittamisesta. Toivomme, että myös sinä asiakkaanamme kunnioitat niitä. Harjoitamme roskatongta retkeilyä. Roskat kuljetetaan mukana myös paikoilta, joissa jätehuolto muuten toimii.

 

Opastettujen retkien aikana hyödynnämme luonnon antimia; kalastamme, keräämme marjoja ja sieniä. Ruokailut on suunniteltu perinteiseen suomalaiseen makuun. Erityisruokavaliot otamme mahdollisuuksien mukaan huomioon. Tavinsulka tekee yhteistyötä paikallisten ruuantuottajen kanssa reittien varrella. Näin varmistamme aina tuoreet raaka-aineet ja lähiruuan hyödyntämisen. Osallistujilta toivomme aktiivista osallistumista niin vesillä kuin rannalla. Rantautuessa saadaan perustaa leiri, laittaa nuotio pystyyn, hakata puita, kantaa vettä jne. Työt sujuvat hyvällä asenteella ja yhteistyöllä nopeasti ja vaivattomasti.

 

Suomen luonnossa yöpyminen teltassa tai kodassa tapahtuu jokamiehen oikeudella, joka pätee asiakkaisiimme seuraavin reunaehdoin: Jokamiehen velvollisuudet mielessä pitäen majoituspaikan valinta on periaatteessa vapaata omatoimimelojille. Laavujen, saunojen ja yöpymispaikkojen maksettavat käyttömaksut (Metsähallitukselle tai kyseisen leiripaikan ylläpitäjälle) sisältyvät yleensä pakettihintoihimme. Nämä maksut eivät varmista yksityiskäyttöä! Joissakin paikoissa on mahdollista varata ennakkoon tupa tai mökki erilliskorvausta vastaan. Pyydämme sinua raportoimaan kaikista paikoista, joihin rantaudut, käyttöseurannan vuoksi. Tarvittaessa ilmoita havaitsemistasi puutteista ja vaurioista, varusteissa tai paikoissa, jotta voimme suorittaa korjaustoimenpiteitä nopeasti.

 

Pohjolan säässä on hypotermian mahdollisuus ympäri vuoden. Pidä siis aina mukana kuivaa vaatekerrosta vesitiiviissä pussissa ja varaa riittävästi ruokaa ja juomaa retkellesi.

 

Ennen lähtöäsi, tarkista itse tai tiedustele henkilökunnalta ajankohtaisia sääennusteita. Matkallasi tarkista aika ajoin sään muutoksia sekä ympäristöstä että säätiedoista.

 

 

Maksu ja peruutusehdot

 

Ohjelmat

 

Opastettujen ja omatoimiohjelmien varaukset ovat sitovia, varaustavasta riippumatta. Varauksen voi peruuttaa 48 tuntia ennen sovittua lähtöaikaa. Mikäli peruutat varauksen 48-24 tuntia ennen lähtöä, veloitamme 50% maksusta. Alle 24 tuntia ennen lähtöaikaa tulleita peruutuksia emme hyväksy, vaan veloitamme sillon täyden hinnan. Poikkeuksena ovat mm. ukkosmyrsky ja muut olosuhteet, joiden aikana ei ole turvallista lähteä avovesille sekä äkillinen sairastuminen tai onnettomuus, joka estää osallistumisen. Näissä tapauksissa yritämme ensisijaisesti sovittaa uutta palveluaikaa.

 

Maksuna toivomme ensisijaisesti käteismaksua ja laskutukseen perustuvaa tilisiirtoa. Hyväksymme maksutapoina myös pankki- ja luottokortteja, Smartum, ePassi ja EazyBreak etuseteleitä.

 

Yön yli kestävät tai pidemmät retket

 

Pidemmistä retkistä lähetämme varauksen jälkeen sinulle laskun sähköpostitse. Varaus astuu voimaan kun maksat laskun. Peruutusehdot: 30 päivää ennen lähtöaikaa tehdyn peruutuksen yhteydessä palautamme koko summan veloituksetta ja 
29-15 päivää ennen lähtöaikaa 50% arvioidusta kokonaissummasta. Alle 15 päivää ennen lähtöaikaa tehdyissä peruutuksissa palautusta ei voi vaatia.​

bottom of page