PALVELUEHDOT

(päivitetty 07.09.2020)

 

Maksutavasta riippumatta, maksamalla Tavinsulka Oy:n palvelua hyväksyt palveluehtoja. Tutustu palveluehtoihin ennen maksua!

 

 

Varusteet ja niiden käyttö

 

Kaikki varusteet tulee käyttää tarkoituksen mukaisesti ja huolellisesti. Asiakkaana sinulla on velvollisuus ilmoittaa kaikista retken aikana varusteisiin kohdistuneista vahingoista. Tarvittaessa veloitamme tapauskohtaisesti määrätyn korjausmaksun, jonka omavastuu on enimmillään 500 €. Korvausvelvollisuus raukeaa kun vaurioituminen on syntynyt normaalissa käytössä.

Kanootit, kajakit ja SUP-laudat ovat tarkoitettu käytettäväksi vain vesillä. Niiden raahaaminen maassa on kiellettyä. Varusteet ovat aina nostettavia ja kannettavia. Melalla ei tule kaivaa rantahiekkaa tai järven pohjaa. Kun rantaudut, vältä kiviä ja muita kovia, teräviä esineitä. Varusteiden liu'uttamista hiekkarannalla on vältettävä, sillä se vahingoittaa kanootin, kajakin ja SUP-laudan pohjaa. Rantautuessa kanootit ja kajakit on tyhjennettävä ja nostettava pois vesiltä kokonaan joka kerta, jottei aallokkoliike hioisi niitä kiveä tai muuta kovaa esinettä vasten ja ettei tuuli veisi niitä mukanaan. Muista, että kajakkien ja SUP-lautojen alla on ohjausperäsin tai –eväs rungon alla! Kaluston korkeamman kulumisen vuoksi koskilisämaksu on neuvoteltava ennen retkeäsi, mikäli aiot meloa koskissa. Lisämaksu ei vapauta varusteiden huolellisen käytön velvoitteesta.

Polkupyörät ovat varustettuja napadynamolla, napavaihteella ja kahdella jarrulla, sekä kahdella valola. Säännöllisesti tarkastetaan ja huolletaan niitä. Jos ilmenee joku vika, pyydetään ilmoittamaan Hotelli ALBA:n vastaanotolle välittömästi. Suosittelemme käyttämään kypärää ajaessa. Muista noudata liikennesääntöjä ja pysäköi pyörääsi asialliseslla paikalla. Vältä isoja kuoppia ja tienreunuskiviin törmäystä!

Välineet annetaan sinulle tarkistettuina ja siistissä kunnossa. Epäsiistinä palautettujen varusteiden siivouksesta veloitamme 25 € siivousmaksunjokaisesta varustekappaleesta.

Poiskuljetettavaksi SUP lautoja aina luovutetaan pumpattuna, käyttövalmiina, ja otetaan vastaan pumpattuna, käyttövalmiina. Luovutuksen yhteydessä henkilökunta auttaa pakkaamaan, samalla opastaa niin tyhjennykseen kuin pumppaamiseen. Palauttamisen yhteydessä asiakkaan vastuulla on laudan / lautojen pumppaaminen käyttövalmiiksi (22 PSI ilmapaine). Asiakkaan halutessa, henkilökunta voi pumpata lautoja palautuksen yhteydessä 25€ / lauta hinnalla. Tässäkin tapauksessa asiakas on velvollinen todistamaan palautettavan varusten / varusteiden kuntoa läsnä olollaan, jota kuittataan vuokrauslomakkeella. Omalla vastuulla saa poistua. Tämä ei vapauta taloudellisesta vastuusta mahdollisesti aiheuttamasta vaurioista.

Varusteita saa kuljettaa vain auton kattotelineessä tai tähän tarkoitukseen rakennetulla kanoottiperäkärryllä. Korkean vaurioitumisriskin takia, avolavaisella peräkärryllä ei saa kuljettaa kalustoa. Kanoottiperäkärryn vuokrahinta on 45 € / vrk.

Vesille suosittelemme olla päivänvalon aikana. Pimeän aikana, vesiliikennesääntöjen mukaan melojalle tulee olla mukanaan riittävän kirkas valkoinen valolähde, viestittämään tarvittaessa muille vesiliikenteelle. 

Palvelemme sinua milloin sinulle parhaiten sopii, mutta huomioi, että kun haluat lähteä tai palata vesiltä muina kuin normaaleina aukioloaikoina veloitamme 25€ palvelumaksun. Palvelumaksu ei koske useamman päivän retkiä.

 

 

Asiakkaan toiminta ja turvallisuus

 

Kaikki toimintamme on suunniteltu huolella tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen, mukavuuden ja turvallisuuden. Osallistumalla Tavinsulka Oy:n ohjelmiin, sitoudut olemaan omalla vastuullasi. On sinun vastuusi, että käytät melontaliiviä ollessasi vesillä. Ohjattujen toimintojen aikana oppaan ohjeita on ehdottomasti noudatettava. Tavinsulan henkilökunta antaa mielellään tekniikka- ja turvallisuusohjeita ennen siirtymistäsi vesille omatoimiretkelle.

 

Jos sinulla on epävarmuus osaamisestasi avovesillä, suosittelemme ensiksi osallistumaan aloittelijoiden kajakki-, kanootti- tai SUP-lautailun peruskurssille. Uimataidottomille emme suosittele avovesille lähtöä. Kaikki ohjelmamme ovat sovellettavissa myös erityisliikuntaryhmille. Ole hyvä ja ota yhteyttä erityisjärjestelyjen varmistamiseksi.

 

Alaikäiset asiakkaat saavat lähteä vesille vain vanhemman, huoltajan tai melontaohjaajan seurassa. Alennushinnat astuvat voimaan vain täysikäisen maksavan huoltajan mukana olleessa. Suosittelemme nuorille osallistumaan nuorisolle järjestettyihin kesäaktiviteetteihin ikätovereiden kanssa.

 

Tavinsulka on tehnyt sopimuksen Metsähallituksen kanssa kestävän luontomatkailun periaatteiden kunnioittamisesta. Toivomme, että myös sinä asiakkaanamme kunnioitat niitä. Pyrimme jättämään luontoon mahdollisimman vähän jälkiä. Roskat kuljetetaan mukana, myös paikoilta joissa jätehuolto muuten toimii.

 

Opastettujen retkien aikana hyödynnämme luonnon antimia; kalastamme, keräämme marjoja ja sieniä. Ruokailut ovat suunniteltu perinteisen suomalaiseen makuun, jotka luonnossa nautittuna tarjoavat jokaiselle makuelämyksen. Erityisruokavalioita (kasvissyöjä, diabeetikko, jne) myös otetaan huomioon. Tavinsulka tekee yhteistyötä paikallisten maanviljelijöiden kanssa reittien varrella, varmistaakseen tuoreita raaka- aineita. Osallistujilta toivomme aktiivista osallistumista niin vesillä kuin rannalla. Rantautuessa täytyy perustaa leiri, laittaa nuotio pystyyn, hakata puita, kantaa vettä jne. Työt sujuvat hyvällä asenteella ja yhteistyöllä nopeasti ja vaivattomasti.

 

Suomen luonnossa yöpyminen teltassa tai kodassa tapahtuu jokamiehen oikeudella, mikä pätee asiakkaisiimme seuraavin reunaehdoin. Jokamiehen velvollisuudet mielessä pitäen majoituspaikan valinta on periaatteessa vapaata omatoimimelojille. Laavujen, saunojen ja yöpymispaikkojen maksettavat käyttömaksut (Metsähallitukselle, tai kyseisen leiripaikan ylläpitäjälle) yleensä sisältyvät pakettihintoihimme. Nämä maksut eivät varmista yksityiskäyttöä! Joissakin paikoissa on mahdollista varata ennakkona varaustupaa tai mökkiä erilliskorvausta vasten. Pyydämme sinua raportoimaan kaikista paikoista, joihin rantauduit käyttöseurannan vuoksi. Tarvittaessa ilmoita havaitsemistasi puutteista varusteissa tai paikoissa, jotta korjaustoimenpiteitä voi suorittaa nopeasti.

 

Pohjolan säässä on hypotermian mahdollisuus ympäri vuoden. Pidä siis aina mukana kuivaa vaatekerrosta vesitiiviissä pussissa ja varaa riittävästi ruokaa ja juomaa retkellesi.

 

Ennen lähtöäsi, tarkista itse tai tiedustele henkilökunnalta ajankohtaista sää-ennusteita. Matkallasi tarkista aika ajoin muutoksia taivaalta ja muuten ympäristöstä.

 

 

MAKSU- ja PERUUTUSEHDOT

 

Ohjelmat

Opastettujen ja omatoimiohjelmien varaukset ovat sitovia, varaustavasta riippumatta. Varauksia voi peruuttaa 48 tuntia ennen sovittua lähtöaikaa. Mikäli perut varauksen 48-24 tuntia ennen lähtöä, veloitamme 50% maksusta. Alle 24 tuntia ennen lähtöaikaa peruutusta ei hyväksytä, veloitamme täyden hinnan. Poikkeuksena ovat ukkosmyrsky ja muut olosuhteet, joiden aikana ei ole turvallista lähteä avovesille, sekä äkillinen sairastuminen ja onnettomuus joka estää osallistumisen. Näissä tapauksissa ensisijaisesti yritämme sovittaa uutta palveluaikaa.

Maksuna toivomme ensisijaisesti käteismaksua ja laskutuksen perustuvaa tilisiirtoa. Hyväksymme vielä pankki- ja luottokortteja, SMARTUM liikunta- ja kulttuuriseteleitä, e-passi.

 

Yön yli tai pidemmät toiminnat

Pidemmistä retkistä lähetämme varauksen jälkeen laskun sähköpostitse. Varaus astuu voimaan maksamalla laskun.Peruutusehdot: 30 päivää ennen lähtöaikaa palautamme koko summan veloituksetta. 29-15 päivää ennen lähtöaikaa 50% arvioidusta kokonaissummasta on maksettava. Alle 15 päivää ennen lähtöaikaa palautusta ei voi vaatia.

 

Tavinsulka Oy

Y-tunnus: 0796912-1

Syöttäjänkatu 1 c 56, 40520 Jyväskylä, Finland

+358 400 899 280

info@tavinsulka.com

https://www.tavinsulka.com

Tavinsulka

experiences in nature

  • Trip Advisor Social Icon
  • 717_edited
  • Facebook Social Icon
  • Green+Care+Finland+ry+logo_1_edited
  • YouTube Social  Icon
  • Metsähallitus-logo_edited
  • Twitter Social Icon

© Tavinsulka 2020